Dag 4: Op de boot 18/06/2021 21:00
17 mei 2022 - Zeist, Nederland
Rustig dagje (rustdag zoals wij dat noemen) gehad. Een rustdag is een dag waarop we niks ondernemen en wel even zien wat de dag ons brengt (geen wekker en dag een beetje je eigen ding doen. Tranquilo dus).
Vandaag hebben we dus eigenlijk veel potjes backgammon gedaan, hebben we veel gezwommen waarbij je vanaf de boot de zee in springt (heel rot), heeft mijn vader nog een stuk langsdrijvend plastic uit de zee gered en heb ik wat geoefend met het snorkelen terwijl ik lenzen in had ( ik was benieuwd wat het effect zou zijn als je de combinatie maakt met lenzen en zout water. Gelukkig ging dat hartstikke goed.
Aan het einde van de middag had ik een afspraak bij het ADC voor mijn verplichte antigeentest, 3 dagen na aankomst. Toen we helemaal klaar waren wilde ik van Argo in Argootje stappen en toen kwam het.. Ik stapte verkeerd waardoor ik met 1 been in Argootje en het andere been van Argo af was, mijn evenwicht verloor en ik zo uit Argootje viel. PLONS! Daar ging ik met een achterover salto met kleding en al zo het water in KAK! Argootje lag al los en uit schrik liet ik het touw los waarmee ik Argootje vasthad.. Is het leren zwemmen met kleding vroeger toch nog van pas gekomen.
Enfin, eenmaal omgekleed en in Argootje gestapt, naar de kant gegaan en de auto gepakt naar het ADC in Willemstad. Na de test heb ik nog een mooie Naaktoogduif gespot. Tot slot wat boodschappen gedaan en terug naar de Argo.