Dag 3: Op de boot 17/06/2021 21:00
17 mei 2022 - Zeist, Nederland
Vandaag gingen we een dagje naar Willemstad. Dit is de hoofdstad van Curaçao. In Willemstad hebben we het Kula Hulanda oftewel het slavernij-museum bezocht. Dat was allemaal wel heel erg indrukwekkend zeg. Het is een zwarte bladzijde uit onze gedeelde geschiedenis.
Na het museum hebben we een beetje door Willemstad gestruind en heb ik getrakteerd op een heerlijk ijsje. Na het ijsje hebben we de huurauto omgewisseld en zijn we naar een lokaal openlucht tentje gegaan om de wedstrijd Nederland-Oostenrijk te kijken. Het was een leuke wedstrijd en uiteindelijk wel mooi met 2-0 gewonnen! Super gezellige mensen ook aan de bar. Praatje mee gemaakt.
Na de wedstrijd in een supermarkt wat boodschappen gedaan en daarna door want we hadden in de avond de afgesproken cruisersnight. Eenmaal op de Argo hebben we snel een duik genomen, omgekleed en weer terug naar de kant gegaan voor het etentje in het restaurant aan de baai. Het eten was heerlijk en het gezelschap was ook gezellig! Leuk om de mensen gezien te hebben waar mijn vader contact mee heeft. Hele aardige mensen allemaal.