Dag 7: in de kajuit 21/06/2021, 20:03
19 mei 2022 - Zeist, Nederland
Vandaag zouden we naar 2 mega supermarkten (soort Makro idee) gaan om te gaan shoppen en om op zoek te gaan naar wilde flamingo's.
Helaas kwam er wat tussen waardoor we niet konden gaan. Jammer maar dit betekende wel dat er ruimte vrij kwam voor andere leuke dingen zoals een rustdagje op de boot met de dagelijkse rustdag-activiteiten (eten, slapen, backgammon spelen, lezen en schrijven).
In de middag hadden we tóch nog wat tijd om op jacht te gaan naar wilde flamingo's! En ze waren er, heeeeeel ver weg. Natuurlijk bleven we netjes in de auto zitten aan de kant van de weg om de dieren hun natuurlijke gang te laten gaan. Gaaf gezicht.
Na de spatting zijn we snel naar ons tentje geracet voor de wedstrijd tussen Nederland en Noord-Macedonië. Dit onder het genot van een biertje (of twee). Het was een mooie wedstrijd en we hebben met 3-0 gewonnen!
Na de wedstrijd hebben we nog wat boodschappen gedaan en zijn we terug naar de Argo gekeerd. Onder het genot van een chippie hebben we nog wat potjes Backgammon gedaan. Toch weer mooi een set gewonnen!
Na het eten vast wat spullen gepakt want morgen ga ik (gelukkig) nog niet naar huis maar wel naar Klein Curaçao! Ik kan niet wachten!
Weltruste!