DAG 6: VIERLINGSBEEK --> SWOLGEN, 23/04/2024, DRIEBERGEN RIJSSENBURG, 24 KM
7 mei 2024 - Driebergen-Rijsenburg, Nederland
ERROR 404 'BLOG NOT FOUND'.
Grapje!
Dit is een beetje stom, maar de laatste etappe vergde zoveel van mijn energie dat ik echt 1 dag moest bijkomen en het echt wel 2 dagen duurde voordat ik weer 'geland' was in de maatschappij. Vergeet niet, tijdens het lopen ben je 6 dagen, 24/7 met jezelf. Af en toe kom je natuurlijk wel wat mensen tegen maar dat is dan voor kortere tijd. Als je klaar bent ga je weer voor uren de natuur in, dag in en dag uit. Ik geniet hier echt van maar het is voor mij als hoog-sensitief persoon wel écht even schakelen wanneer je weer in het 'normale leven' terugkeert. Ik moest echt weer wennen aan al die drukte om me heen. waargoed desalniettemin was dit een prachtige ervaring waarbij je écht weer even een pas op de plaats maakt met jezelf.
heb deze week 120 km afgelegd in 6 dagen. Ik vind dat echt een prestatie. Ik mag trots zijn op mezelf. Dat ik het allemaal maar heb gerooid en voor elke uitdaging altijd ergens wel een oplossing voor heb weten te vinden. Ik kan niet geloven dat ik ook al bijna het pad heb uitgelopen. Ik hoef nog maar 6 etappes en dan heb ik het volledige Pieterpad afgerond!
Lieve allemaal, bedankt voor het meelezen van mijn reisverslagen en ik zie jullie bij de volgende blog!
Raks
Marieke Buitenhuis:20 mei 2024Goed gedaan!